Kerstviering voor kinderen

Alle kinderen zijn welkom bij de kerstviering voor en door kinderen in onze kerk! We horen en zien het kerstverhaal. Kinderen die dat willen mogen meedoen met het spelen van het kerstverhaal.  Vooraf oefenen is niet nodig! Je speelt met andere spelers mee.

Dus misschien wil je wel herder zijn, of engel, of Maria of toch liever een koning? Alles kan. En voor wie liever alleen wil kijken valt er ook genoeg te zien. Deze kerstviering is gericht op kinderen van 3-11 jaar. Natuurlijk zijn ook vaders, moeders, opa’s, oma’s, tantes of buurmannen (etc.) van harte welkom!

Het is op zondag 24 december en het begint om 17.00 uur. Het adres van de kerk is Nassaulaan 43 (schuin tegenover de voormalige Josephkerk). En na afloop is er warme chocomel en lekkers!

Alle kinderen kunnen meedoen tijdens de kinderkerstviering