Parochie viert 75 jarig bestaan

Op zondag 1 september vieren we het 75-jarig bestaan van onze parochie met een pontificale eucharistieviering. Voorganger is Dirk Jan Schoon, bisschop van Haarlem. Verder doen ook rev. David Mumford (Scottish Episcopal Church,) Henk Schoon (oud-pastoor van de parochie) en Erna Peijnenburg (huidige pastoor) mee als voorgangers, en ook de drie lectoren die onze parochie rijk is: Gerard Wilts, Mei Lodder en Henk Hudepohl.

De predikatie in de dienst zal worden verzorgd door de drie genoemde priesters. Zij geven ieder een kort en persoonlijk antwoord op de vraag: “Wat maakt deze plek – deze kerk – voor jou tot een poort naar de hemel – en je wist het niet?” (naar Genesis 28:16)

In de kerk is bijzondere versiering aangebracht. In de vitrine zijn foto’s te zien van parochianen, een actuele foto en één van hen als kind. Best een puzzel – bij die kinderfoto’s – om te bedenken wie wie is!

Na afloop van de dienst is er allerlei lekkers te eten en te drinken en zetten we het feestje voort in een gezellige ontmoeting met elkaar. Het weer lijkt te gaan meewerken!

Uiteraard ben jij, die dit leest, van harte welkom om deze dienst mee te maken. Het gaat echt iets bijzonders worden, en we vieren het graag met velen. De aanvang is 10 uur, en het adres van de kerk is Nassaulaan 43. Tot 12 uur mag je zelfs gratis in de straat parkeren en als je op de fiets komt mag dat de hele dag!