Meer nieuws uit Gambia

Op 21 maart schrijft Eric: Hoi allemaal! Hier gaat het goed hoor. Lekker bezig. De laatste week is voor ons aangebroken in Gambia. Allemachtig wat gaat dat snel. Eén dezer dagen krijg ik een brief waarin Veronica zich voorstelt. Zij is de Gambiaanse vrouw die de opleiding tot verpleegster wil gaan doen. Leuk voor de parochie om iets van haar te lezen bij het verzoek om haar opleiding financieel te steunen.

Met Isabeau gaat het ook goed. Ze werkt in het ziekenhuis en soms ook in het schooltje. Van haar hoorde ik dat er in het ziekenhuis altijd een tekort is aan handschoenen en dat ook antibiotica heel welkom blijft. Groetjes van ons!

Wilt u meehelpen om Eric en Isabeau in Gambia te steunen?
– Geef schoolspullen (potloden, gummen, schriften, pennen, puntebslijpers etc) of medische spullen (pijnstillers, plastic handschoenen, verbandmiddelen etc.) Elke zondag vanaf 10 uur vieren we eucharistie en drinken we koffie vanaf 11.15 uur. U bent welkom!
– U kunt ook een financiële bijdrage doen op rekeningnummer NL26 ABNA 0589218735 t.n.v. Oudkatholieke Parochie Alkmaar o.v.v. Vastenactie Gambia

Isabeau helpt in de school